ANKARA DUŞAKABİNCİLER

Duşakabin Çeşitlerimiz

Temperli cam avantajı ile satışa sunduğumuz duşakabin ankara ürünlerimiz modern dünyanın ve ihtiyaçların tam karşılığını vermektedir. Duşakabin ürünlerinde hem güvenliği hem de estetiği ön planda tutuyoruz. Birçok çeşidi kataloglarımızda inceleyip bu şekilde sipariş verme imkanını da siz değerli müşterilerimize arz ediyoruz. Zebra desenli olan versiyonları banyo dekorasyounu için ideal standartlara ve göz zevkine uygun bir şekilde tasarlanmıştır. Çift kapılı olan versiyonları ise kullanım konforunu müşterilerimize özel sunmaktadır.

Oval görüntüsü ile birlikte ankara duşakabin ürünlerimiz banyolarınızda çok az yer kaplayıp istenen estetik bütünlüğü sağlayacak düzeyde tasarlanmıştır. 4 mm’lik cam ile birlikte sert darbelere ve dış şartlara karşı mukavemet gücü son derece yüksektir. İsteyenler için menteşeli isteyenler için akrilik malzeme kullanılarak imal edilmiş duşakabin seçeneklerimiz de mevcuttur. Banyolarında yeni ve farklı bir model arzu edenler için yaprak desenleri ile birlikte banyonun genel çehresini tamamen değiştiren modellerimiz de incelendikten sonra kurumumuzdan sipariş edilebilir. Ne olursa olsun çiçek desenli figürlerden vazgeçemeyen alıcı kitlesi için kırmızı ve beyaz renkli çiçeklerin müthiş bir uyum ile arzı endam ettiği oval duşakabin ürünlerimiz de bulunuyor. Bunun yanı sıra kare ve dikdörtgen şekillere ev sahipliği yapan duşakabinler için de bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Duşakabin Fiyatlarımız

Bizimle sitemiz ya da telefon vasıtası ile iletişime geçen müşterilerimiz duşakabin fiyatları ankara dahilinde kapsamlı bilgiler alabilirler. Fiyatlarımız piyasa ortalamanın çok altında olup her cebe ve her bütçeye uygundur.

Share your love

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir